LandboNord med markant plusregnskab

I 2019 opnåede rådgivningsvirksomheden LandboNord et markant overskud på 7,1 millioner kroner før skat og 6,7 millioner kroner efter skat. Overskuddet kommer igen i år medlemmerne til gode, da der gives 5,5 millioner i medlemsbonus. Samtidig støtter man foreningen Danske Vandløb med 100.000 kroner.

2019 blev et godt år for LandboNord.

»Visionen om at være digitalt førende på løsninger til landbrugsvirksomheder blev cementeret og udbygget – samtidig med at aktivitetsniveauet forblev højt«, lyder det i en pressemeddelelse fra LandboNord.

Bundlinjen viser et overskud på 7,1 millioner kroner før skat mod et overskud på 6,2 millioner kroner i 2018.

- Vi er lykkedes med mange af de investeringer i ny teknologi og specialiserede medarbejdere, som vores kunder efterspørger. Behovet for professionel fagrådgivning er stort, og vores mission er at gøre det overskueligt for vores kunder at træffe de rigtige beslutninger for deres virksomheder, siger adm. direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen.

LandboNord er på en og samme tid en rådgivningsvirksomhed og en forening. Foreningens medlemmer ejer rådgivningsvirksomheden LandboNord, og i år går hele 5,5 millioner kroner, hovedparten af årets samlede overskud, igen tilbage til ejerne i form af 1.000 kroner i medlemsrabat pr. aktivt medlem af LandboNord.

Derudover får det enkelte medlem en omsætningsbestemt rabat opgjort på baggrund af den enkeltes samhandel med LandboNord.

Fremtidssikre vandløb

Samtidig har bestyrelsen i LandboNord valgt at donere 100.000 kroner til foreningen Danske Vandløb.

- Danske Vandløb gør en stor fælles indsats mod ødelæggende oversvømmelser af by- og landbrugsområder. Vi bliver nødt til at fremtidssikre vores vandløb bedre, end der er lagt op til i dag, siger formand for LandboNord, Niels Vestergaard Salling.

Adm. direktør Uffe Bertelsen har forventninger til at opretholde et højt aktivitetsniveau i rådgivningsvirksomheden i 2020. Der vil blandt andet blive investeret markant i digitale løsninger, rekrutteret flere specialister, og så vil der også blive etableret nye servicefunktioner i LandboNord.

- Vi opererer i et konkurrencepræget marked, hvor vi hele tiden har fokus på at levere målbare resultater, som gør en forskel ude hos vores kunder. Vi er rustet til den konkurrence i 2020, og jeg er sikker på, at vores position som førende på markedet, vil være en fordel, når året er omme, siger Uffe Bertelsen.

Læs også