Større område, mere specialisering

Mens Agroteks comeback som Valtra-forhandler i Vendsyssel har givet vokseværk for både dækningsområde og medarbejderstab, har det også givet maskinforhandleren en størrelse, der giver bedre mulighed for specialisering, som skal komme både nye og gamle kunder til gode.

Hobro Dyrskue bliver i år et virtuelt dyrskue

I år vil man kunne opleve et sjovt og anderledes Hobro Dyrskue når en onlineudgave åbner op lige efter pinse. Her bliver det muligt, fra ens mobiltelefon eller tablet, at besøge maskinudstillere og se de flotte udstillede dyr.

Nyheder må vises frem på andre måder

Hos Farmas havde man set frem til at udstille hele tre nyheder på sommerens dyrskuer.

Det digitale dyrskue holder gang i en god energi

Formand for Hobro Dyrskue, Jacob Bjerrum, Fårup, glæder sig over, at det digitale dyrskue gør det muligt at holde liv i de mange nye tiltag, som dyrskuet havde gang i, indtil Covid-19 satte en stopper for planerne.

Øget fokus på digitalisering

Corona-krisen har vist nye, digitale løsninger, der med fordel kan bruges i rådgivningen til digitalisering af landbruget.

Konsulenternes faglige fif

Som noget nyt har DLG Nordjylland i år valgt at sætte fokus på grovfoderproduktion via en videoblog. Her giver konsulenterne en faglig update på græs og majs hen over sæsonen.

Gamle traktorer og sjælden møgspreder

Veterantraktorerne havde også fundet vej til Hobro Dyrskue.

- Overvældende at slå Danmarks bedste ko

Kristian Skov var stolt over at tage Miss Hobro-titlen med hjem til St. Binderup efter blandt andet at have slået landsskue-vinderen på dyrskuepladsen i Hobro.

En gammel race vises fem i Hobro

Sonja og Anders Andersen, Tjele, kommer med fire køer af racen Jysk Kvæg. Til dagligt indgår de i familiens malkekvægsbesætning på præcis samme vilkår som holsteindyrene.

Welsh-primadonna med bling-bling

Welsh-ponyen Unique blev egentlig købt som ridehest. Siden har hun vundet en bronzemedalje ved kåring og reddet 5- og 6-års championat med henholdsvis en første- og en andenplads. Nu er turen kommet til Hobro.

De røde traktorer ruller ud fra Viborg mod Hobro

Sørensen og Lynggaard A/S, Viborg, er igen i år at finde på skuet i Hobro. Blandt andet med en Case Maxxum 145 CVX.

Agri Nord sætter fokus på nyt biogasanlæg i Hobro

Det er Agri Nords nye biogasanlæg ved Hobro Nord, der bliver omdrejningspunktet på Agri Nords stand på Hobro Dyrskue.

Danmarks bedste junior-mønstre indtager Hobro

Laura og Katrine Bak Thomsen er netop blevet kåret til Danmarks bedste- og næstbedste junior mønstre på Landsskuet i Herning. Nu er de, med deres to kvier, klar til at vise Hobro hvordan man gør.

Miss-titel genoplives på Hobro Dyrskue

Nogle af Danmarks bedste malkekøer dyster igen i år på Hobro Dyrskue. I år kæmper de om den nye titel »Miss Hobro«. Hobros fodbolddrenge gør sig også klar til kamp på dyrskuet.