bannerPos

Nye Weidemann-læssere

Weidemann-konstruktørerne har haft den store designhammer fremme og har optimeret en række finesser på de nye hjul- og teleskoplæssere.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
17-10-2020 12:50
Nye opdaterede læssere fra Weidemann, blandt andet en Hoftrac 1390 konventionel hjullæsser og en Weidemann T4512 teleskoplæsser.

Weidemann-konstruktørerne har haft den store designhammer fremme og har optimeret en række finesser på de nye hjul- og teleskoplæssere. Blandt andet er der mere plads og bedre ergonomi i kabinen.

Udover en række individuelle tilvalg af features som for eksempel aircondition og LED-lys kan læsserne nu, som begge vejer 2.700 kg, transporteres på en normal trailervogn på 3.500 kg.

- Vi har set mange maskiner lanceret som nye modeller, fordi der er skiftet motor for at leve op til de nye emissionskrav. Weidemann er imidlertid gået langt videre og har forandret og fornyet på en lang række områder, som fremtidssikrer maskinerne i en årrække fremover, fortæller salgsdirektør Robert Kjærgaard hos importøren Stemas.

Fra 25 til 55 hk

- Vi tilbyder valg mellem tre forskellige motorstørrelser, hvor andre producenter af minilæssere kun tilbyder én motorstørrelse. Alle motorerne er nyudviklede, trecylindrede commonrail-motorer fra Yanmar og med ydelser fra 25 til 55 hk. For teleskoplæsseren Weidemann T4512 er der mulighed for at vælge en motor, der yder 25 hk eller en større med 45 hk, forklarer salgsdirektøren.

Stemas forventer at kunne levere de første Wiedemann Hoftrac 1390- og Wiedemann T4512-teleskoplæssere senere på året.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

Mit forslag til ny landbrugsstøtte står eller falder i denne uge

Landmænd skal ikke straffes økonomisk for at gøre en indsats for miljøet, klimaet eller biodiversiteten, skriver Asger Christensen (S), mens arbejdet i EU med ny landbrugsreform nærmer sig sin afslutning.

Mindre forpagtning til landbruget fremover

En række ministre går nu sammen om i fællesskab at styrke biodiversiteten og hjælpe naturen. I forbindelse vil landbruget også blive inkluderet, hvis det står til Forsvarsminister Trine Bramsen (S) Hun vil nemlig forsøge at få Forsvaret til at forpagte færre af sine naturarealer til landbruget.

Flere lyspunkter, men lidt for meget Shockumentary

Filmen »Kiss the ground« får 3 ud af 5 stjerner for at behandle noget så usexet som jord, men de faglige budskaber skal I kære læsere/Netflix-seere tage med et stort gran salt.

Planteformand vil have frøavlere undtaget kommende ammoniakkrav

Fagligheden fordufter fuldstændig, hvis regeringen for at mindske ammoniakudledningen yderligere vælger at indføre forbud mod udbringning af husdyrgødning efter 1. september på frøgræs, mener L&F’s planteformand, Torben Hansen.

God høstfremgang i USA - men høstpresset udebliver

Det går langt bedre end forventet med hensyn til at høste majs i USA. Høsten med sojabønner går også ud over stepperne. Men det normale høstpres på afgrødepriserne er alligevel udeblevet i år. Forklaringen på at høstpresset i år er udeblevet, skal vi finde i en eksplosiv kinesisk efterspørgsel efter blandt andet amerikansk majs og amerikanske sojabønner.
Side 1 af 1950 (38997 artikler)Prev1234567194819491950Next