bannerPos

Saltbæk Agro med import af Palmse Trailer

Alexander Dornwirth

Videojournalist
16-11-2018 09:30
Estiske Palmse Trailer har indgået aftale med Saltbæk Agro om importen af producentens vognprogram.

Palmse Trailer producerer et stort program af vogne, hvilket omhandler bigballevogne, kornvogne, jordvogne, blokvogne samt kroghejsevogne.

I forsommeren 2018 kom de første vogne fra Palmse til landet, og efter opstart er der solgt 10 vogne.

- Det startede med, at vi i sommeren 2017 solgte et par halmvogne af et andet fabrikat, og vi blev derefter inspireret til at søge et mærke, som vi selv kunne få importen af i Danmark, siger Kjeld Olesen, indehaver af Saltbæk Agro.

- Vi er stolte af at kunne sælge en stærk vogn af kvalitet med mange gode detaljer til en absolut konkurrence dygtig pris. Ydermere har vi muligheden for at være med til at præge fremstillingen af vognene således, at de matcher de danske behov, uddyber han. 

I 2019 præsenteres et kærretæk, bestående af to 7,5 m boogie-vogne - med hydrauliske fastsurringer af ballerne  der passer til flere ballestørrelser såsom big, midibig, minibig samt rundballer i flere størrelser.

Mærket Palmse udspringer af det allerede veletablerede Palms Skovvogn.

Danske landmænd har i 25 år hjulpet kolleger i Sydøstasien

Danske landmænd på studietur til Cambodia og Vietnam blev i 1994 starten på en langsigtet hjælp til kollegerne i de krigshærgede lande.

Stadig stort behov for vanding

Behovet for vanding er stadig stort i store dele af Danmark, hvor tørkeindekset målt mandag lå mellem syv og ti.

Nordjyske landmænd har vist de vil naturen og miljøet

Ansøgningsrunden for minivådområder 2019 er nu overstået, og her har landmændene i det nordjyske igen vist, at de tager de miljøudfordringer, landbruget står overfor, seriøst.

Driftsleder: Fungerer soen – så fungerer resten

Udfordringerne med tomme søer og gaspustere var store for et år siden på Ødum Engholm ved Hadsten. Et forsøg i besætningen med tang fra de norske fjorde har imidlertid vist sig som problemløser.

Kun de ti procent bedste slagtesvineproducenter lavede overskud i 2018

Kun de cirka ti procent bedste slagtesvineproducenter formåede at lave overskud i deres driftsgren i 2018, viser nye Business Check-tal.

Valggyser i vente for tidligere landboformand

Venstre står til at få tre-fire mandater i Europa-Parlamentet. Den tidligere mangeårige KHL-formand, Asger Christensen, der er EU-kandidat for Venstre, er formentlig lige på vippen til at blive valgt ind.
Side 1 af 1543 (30858 artikler)Prev1234567154115421543Next