bannerPos

Saltbæk Agro med import af Palmse Trailer

AF: ALEXANDER DORNWIRTH

JOURNALIST
16-11-2018 09:30
Estiske Palmse Trailer har indgået aftale med Saltbæk Agro om importen af producentens vognprogram.

Palmse Trailer producerer et stort program af vogne, hvilket omhandler bigballevogne, kornvogne, jordvogne, blokvogne samt kroghejsevogne.

I forsommeren 2018 kom de første vogne fra Palmse til landet, og efter opstart er der solgt 10 vogne.

- Det startede med, at vi i sommeren 2017 solgte et par halmvogne af et andet fabrikat, og vi blev derefter inspireret til at søge et mærke, som vi selv kunne få importen af i Danmark, siger Kjeld Olesen, indehaver af Saltbæk Agro.

- Vi er stolte af at kunne sælge en stærk vogn af kvalitet med mange gode detaljer til en absolut konkurrence dygtig pris. Ydermere har vi muligheden for at være med til at præge fremstillingen af vognene således, at de matcher de danske behov, uddyber han. 

I 2019 præsenteres et kærretæk, bestående af to 7,5 m boogie-vogne - med hydrauliske fastsurringer af ballerne  der passer til flere ballestørrelser såsom big, midibig, minibig samt rundballer i flere størrelser.

Mærket Palmse udspringer af det allerede veletablerede Palms Skovvogn.

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.
Side 1 af 1852 (37032 artikler)Prev1234567185018511852Next