Case IH går ind i IoF2020-projekt

Case IH fortsætter udviklingen af dataåbenhed og interoperabilitet til præcisionslandbrug som deltager i IoF2020-projektet

Case IH samarbejder med virksomheder inden for præcisionslandbrug og OEM’er om projektet Internet of Food and Farm 2020 (IoF2020). Projektgruppen fremviste et proof of concept den 1. marts 2018 i Almeria i Spanien.

1. marts 2018 i Almeria i Spanien demonstrerede deltagerne i projektet IoF2020 et proof of concept, der fokuserer på interoperabilitet og kompatibilitet mellem landbrugsmaskiner, følere og software. IoF2020-gruppen benytter ADAPT Framework, der fokuserer på interoperabilitet og kompatibilitet mellem landbrugsmaskiner, følere og software.
 
ADAPT er et open source software-værktøj fra AgGateway, baseret på en universel datakompatibilitetsmodel, der anvender plugins til at muliggøre overførsel mellem proprietære dataformater.
 
- I alt vi foretager os, fokuserer vi på at forstå de udfordringer, vores kunder har, og at understøtte dem med produkter og løsninger, der gør det lettere at være landmand, siger Andreas Klauser, Case IH Brand President. 
 
- Dette projekt er endnu et stort skridt, der vil hjælpe landmænd med at øge deres effektivitet ved at anvende deres data uden grænser, siger han.
 
Skal være lettere at dele data for kunder
Med proof of concept-demonstrationen bekræftede IoF2020-partnerne deres engagement i og fremskridt med et åbent og interoperabelt system, hvor data kan strømmer problemfrit mellem forskellige deltagere i værdikæden. For landmænd er dette afgørende, da det vil være muligt at benytte forskellige typer og mærker af udstyr med en lang række software eller tjenester, uanset producent.
 
- Vores mål med dette projekt er fortsat at gøre det lettere for vores kunder at dele data mellem førere, maskiner og serviceudbydere som f.eks. agronomer eller maskinstationer, siger Robert Zemenchik, der er Global Product Marketing Manager for Case IH Advanced Farming Systems (AFS).
 
- I dag har branchestandarder fokuseret på maskinstandarder for fysisk design og elektronisk kompatibilitet. ADAPT-løsningen går et skridt videre og benytter digitale plugins til at sikre, at de forskellige datatyper, der genereres af gruppens medlemmer, er kompatible med Farmer Management Information Systems. Nu, da vi har et fungerende proof of concept, vil vi levere datastyringsløsninger til vores kunder, der vil være langt hurtigere og lettere at arbejde med end tidligere, siger Robert Zemenchik, Global Product Marketing Manager for Case IH Advanced Farming Systems (AFS).

Læs også