Flemming Lodberg

Digital marketing manager, LandboNord

LandboNord styrker nu sin digitale markedsføring endnu mere med ansættelsen af Flemming Lodberg som ny digital marketing manager.

- I takt med at vores kunder og medlemmer bliver endnu mere digitale, så styrker vi nu tilstedeværelsen på en række digitale platforme, så den matcher vores ambitionsniveau om hele tiden at være synlig i medielandskabet – hvad enten det drejer sig om de sociale medier, internetsøgemaskiner eller pressen. Med Flemming Lodberg tager vi for alvor et stort skridt ind i fremtidens måde at kommunikere med vores omverden, siger kommunikationschef i LandboNord, Birgitte Pedersen.

Flemming Lodberg kommer til LandboNord med 25 års erfaring indenfor grafisk design, marketing og webkommunikation. Den erfaring kommer nu i spil på flere fronter. LandboNord er nemlig både en rådgivningsvirksomhed, der blandt andet rådgiver fødevareproducenter indenfor økonomi/regnskab og skat, miljø, husdyr og planteproduktion – men samtidig også et stærkt politisk talerør for medlemmerne af foreningen LandboNord. LandboNordkoncernen har, udover kontoret i Brønderslev, hvor Flemming Lodberg får kontor, også kontorer i Fjerritslev og Randers.

 

Side 1 af 53 (1262 artikler)Prev1234567515253Next
OK

CO2-afgift

Et ekspertudvalg med Michael Svarer i spidsen har givet deres anbefalinger til tre modeller for en CO2-afgift på landbruget. Men hvad vil den betyde for landmanden?.

Navne

Flere navne

Lokalaviser

Mere fra L-MedieHus

Køb abonnement på Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser

Aviser

Abonner på dagbladet Effektivt Landbrug eller en af vores lokale ugeaviser.

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted

App

Download vores app, Landkiosken, så har du alle vores digitale medier og nyheder samlet ét sted.

Få overblik over vores nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmeld dig et af vores nyhedsbreve, og få landbrugets vigtigste nyheder direkte i indbakken.

Følg os på de sociale medier

Sociale medier

Vi er på Facebook, LinkedIn og Instagram. Følg os og få alle landbrugets vigtigste nyheder direkte i dit feed.