Et langt arbejdsliv slutter

PENSION Kaj Danielsen, sælger hos Dansk Maskincenter A/S i Toftlund, stopper sin livslange karriere i maskinbranchen med udgangen af februar måned.  Mere end 46 år er det blevet til. Kaj har brugt hele sit arbejdsliv i maskinhandlerbranchen både som montør, værkfører, selvstændig forretningsindehaver af daværende Maskincenter Toftlund og som ansat maskinsælger hos både TBS og nu siden 2017 for DMC.

Kaj er en ´Grand Old Man´ indenfor Massey Ferguson verdenen. Kaj brænder for de flotte røde maskiner, og han har altid solgt alle typer Massey Ferguson og gør det stadig med glæde. Det slutter nu. Kaj har besluttet at gå på velfortjent pension

Hvad der nu skal ske, er Kaj meget hemmelighedsfuld om, men hos DMC er man sikre på, at han har gang i noget. Han er ikke typen, der bare sætter sig hen, er der stor enighed om i frokoststuen hos DMC Toftlund. Hele DMC afventer i spænding, hvad der bliver det næste projekt for Kaj og sender ham afsted på pension med ønsker om alt godt og tak for alle gode år. Dagen markeres med en uformel reception til Åbent hus hos DMC i Toftlund den 29. februar kl. 10 - 17, hvor alle er velkomne.

Læs også