Skovservice med store maskiner

Lars Jørgensen og Jens Ulrik Pilegaard tilbyder sig med alle opgaver i skoven.

Frøbjerg Skovservice ApS udfører skovopgaver med de store udkørselsmaskiner, flishugger og gravemaskine med klip og sav overalt i det fynske område. Se videoen fra udtyndingsarbejdet her i Rørbæk-skoven ved Revninge – scan koden.

For Lars Jørgensen blev december-orkanen i 1999 det egentlige startskud til den skoventreprenørvirksomhed, som han i dag har sammen med sin svigersøn, Jens Ulrik Pilegaard.
Sidste år kom Jens Ulrik Pilegaard med i firmaet, efter han havde kørt lidt med skovmaskinerne. Han blev ejer af halvparten, da virksomheden blev omdannet til anpartsselskab.
- Det gav mulighed for investering i en ekstra skovningsmaskine, så vi kan udføre skovning og udkørsel i et hug, fortæller Lars Jørgensen, mens han sammen med svigersønnen og kompagnonen er i færd med en større udtyndingsopgave for Skovdyrkerforeningen Øerne i Rørbæk-skoven ved Revninge.
Frøbjerg Skovservice ApS råder dermed både over en Ponsee og en John Deere skovmaskine. Sidstnævnte udfører savning og partering af stammer op til 45 cm’s tykkelse, mens Ponsee-maskinen klarer opsamling og udkørsel af træ. Desuden rådes over en TP 320 flishugger og en gravemaskine med klip og sav, primært til hegnsklipning og til entreprenøropgaver i skoven.

Læs mere om Frøbjerg-virksomheden i temaet om skov, natur og jagt i denne uges LandbrugFyn. Se de to store skovmaskiner i arbejde her!

 
 

Læs også