De islandske heste samles på Fyn

Den sidste uge i februar er Sparekassen Fyn Arena i Odense igen samlingspunkt for verdens største indendørs event for islandske heste.

Efter en lang periode med corona kan arrangørerne bag World Toelt igen melde alt klar til at afholde verdens største indendørs show for islandske heste i Sparekassen Fyn Arena.

Det store event finder sted fredag den 25. og lørdag den 26. februar, og publikum har fortsat mulighed for at købe billetter helt frem til torsdag den 24. februar.

World Toelt 2022 byder på et program spækket med både sportskonkurrencer, hingsteshow, underholdning og med pauser der giver plads til shopping i området med de mange udstillere, spisning og gode samtaler.

I udstillingsområdet kan publikum finde alt, hvad hjertet begærer, og der er noget for enhver pengepung. Trailere, sadler, foder, malerier og rideudstyr er, ifølge arrangørerne, bare et lille udpluk af weekendens fristelser. Der er uden tvivl mulighed for at gøre en god handel og finde lige netop dét, man som hesteinteresseret mangler allermest.

På hjemmesiden worldtoelt.dk kan man læse meget mere om udstillerne, finde listen over de godt 100 ekvipager, samt hente information om nyheder og billetbestilling.

Læs også