Wekoagro præsenterer nyheder til åbent hus

Wekoagro holder åbent hus på sit nye klargøringscenter på Klochsvej 67 i Bording den 22. juni 2022 klokken 9-20, hvor firmaet præsenterer en række nyheder fra ind- og udland. Fx den nye Puma 4, en selvkørende 4-rækket kartoffeloptager fra AVR.

Efter en større ombygning og renovering af faciliteterne står et klargøringscenter for kartoffelmaskiner og grej parat til at blive taget i brug. Cirka klokken 9.30 ankommer en 200 meter lang konvoj af lastbiler med otte kartoffeloptagere fra AVR.

Wekoagro vil præsentere en masse grej at se på. For eksempel en pendlervogn fra Downs, en ny vandingsmaskine og de forskellige grønne kvalitets-kartoffelmaskiner fra belgiske AVR, stenstrenglæggere og bedplove fra Standen. Wekoagros øvrige afdelinger præsenterer også maskiner fra Horsch og SIP.

- Vi glæder os til at præsentere de mange forskellige kartoffelmaskiner og ikke mindst vores nye rammer i Bording, der skal være med til at løfte et fortsat godt forretningsområde. Det er første gang i flere år, at så meget forskelligt kvalitetsgrej udstilles samme dag, hvor kunderne også kan tale direkte med producenterne, fortæller Tom Myrdal, adm. direktør.

Læs også