Udstillere glæder sig til Agromek

Den 29. november vender Agromek tilbage efter to års corona-pause - og udstillerne er klar.

Både mælke- og griseproducenter kan se frem til, at det igen bliver muligt at møde hinanden og deres samarbejdspartnere på Agromek. Og udstillerne glæder sig ikke mindre.

- Vi glæder os meget til igen at være på Agromek efter pausen på grund af covid-19. Det bliver rigtig godt igen at møde både eksisterende og kommende kunder i denne sammenhæng, siger DeLavals Sales territory manager for Danmark, Bjarne Ebbesen.

Han tilføjer, at virksomheden vil præsentere og fokusere på løsninger og rådgivning, som hjælper mælkeproducenter med at forbedre gårdens dyrevelfærd, rentabilitet, fødevaresikkerhed og arbejdseffektivitet på standen.

En anden udstiller, der ser frem til det personlige møde med landmændene, er Big Dutchman (Skandinavien) A/S.

- Vi ser altid meget frem til Agromek, da dette er en messe med både nationalt og internationalt islæt. Og for os giver dette en unik mulighed for at fremvise en masse af vores produkter for de mange besøgende. Verden er jo om noget i forandring, hvilket også kommer til at kunne ses på Agromek, hvor vi vil udstille nye produktområder, som vi ikke tidligere er så kendte for at tilbyde, siger salgschef for fodringssystemer til griseproduktionen Thomas Særkjær, Big Dutchman.

Direktør for Agromek Claus Hermansen glæder sig over at kunne byde DeLaval og Big Dutchman velkommen igen i år. 

- Så er der to gode udstillere mere på plads. Det er en fornøjelse, at landmændene kan se stærke bud på fremtidens løsninger i stalden. DeLaval og Big Dutchman er med til at vise styrken og bredden på Agromek. Uanset om man er interesseret i stald eller mark, så er der udstillere med gode løsninger på messen, siger Claus Hermansen.

Agromek 2022 holdes fra tirsdag den 29. november til fredag den 2. december 2022 i MCH Messecenter Herning.

Læs også