To dage med åbent hus

Roskilde Maskincenter A/S afviklede i sidste uge over to dage et velbesøgt åbent hus med gode tilbud og spændende nyheder. – Vi gør det igen, lyder det fra sælgerne.

Kort tid efter der var budt velkommen til åbent hus i Roskilde Maskincenter A/S blev de første handler lukket.

Optakten til Åbent Hus her forud for, at Roskilde Maskincenter A/S den 1. december 2018 kan fejre 40 års jubilæum, var ikke just med arrangørerne.
Det var koldt, og regnen tog til i de tidlige morgentimer, mens det sidste grej blev kørt på plads og de sidste telte rejst.
Det tog dog ikke det gode humør fra de tre sælgere, Thomas Jensen, maskiner, Leif Poulsen, trailere, og Jesper Poulsen, have-park maskiner:
- Det er mange år siden vi sidst har holdt åbent hus, men vi er tilfredse med dagens foreløbige forløb og den opbakning vi har oplevet, så vi kan allerede nu sige, at det ikke bliver sidste gang, lød det fra de tre, mens Jesper Poulsen kunne konstatere, at de første plæneklippere og en minilæsser var solgt.

Opbakning fra leverandør side

Roskilde Maskincenter havde fra morgenstunden på førstedagen af to-dages arrangementet selv linet de mange maskiner og redskaber op, de selv normalt sælger, men havde også indbudt en række leverandører til at være med.
Rundt på pladsen og i de store haller kunne man således opleve leverandører af alt fra havetraktorer, landrovere, støvsugere og højtryksrensere, til en del af Claas mejetærsker, traktor og maskinprogram.  I den sammenhæng glædede Thomas Jensen sig over, at man som en Danmarks nyhed kunne præsentere de to nye Claas hjullæssere, eller gummigeder om man vil: - Det drejer sig om Torion 535 og den helt store Torion 1812.
- De er helt nye og vi glæder os også til, sammen med importøren Danish Agro Machinery, snart at tage dem med på tour og vise dem frem i vores område.

Læs også