Ny selvkørende sprøjte

Lemken lancerede under Agritechnica-udstillingen en ny 39 meter selvkørende sprøjte, Nova 14.

Da Lemken indgik et strategisk partnerskab med en chassisproducent i 2017, markerede det også udviklingen af nye selvkørende sprøjter fra Lemken.

Den nye Lemken Nova 14 har et rummeligt førerhus, et chassis med alsidige justeringsmuligheder og en ny automatisk bomstyring, tankvolumen er på 4.800 til 7.200 liter og arbejdsbredder fra 24 til 39 meter.

Der er lagt særlig vægt på det komfortable førerhus, som er vigtigt for lange arbejdsdage. Den nye Lemken Nova fås også med et valgfrit kategorifil 4-trins luftfilteranlæg, der skaber permanent positivt tryk i førerhuset for at forhindre, at dampe trænger ind. Automatisk klimakontrol, Bluetooth-radio og adskillige opbevaringsmuligheder er med til at gøre arbejdet let.

Fra 1,2 til 1,6 meter frihøjde

Alle betjeningselementer er ergonomisk arrangeret i armlænet, og joysticket har adskillige frit tildelte funktionstaster, som kan konfigureres i overensstemmelse med individuelle behov.

Applikationsteknologien styres via Lemken MegaSpray på CCI 800 eller CCI 1200 terminalen. Funktioner inkluderer breddesektion og applikationshastighedskontroller, GPS-sporvejledning og jobstyring.

De nye Lemken Nova-sprøjte har teleskopaksler til fleksible sporbredder fra 1,8 til 2,3 meter. Justering af hydraulisk sporvidde fås som ekstraudstyr. Frihøjden kan justeres fra 1,20 meter til 1,6 meter, som ekstra beskyttelse for afgrøder.

Nova 14 er udstyret med en 245 hk motor og har en tophastighed på 50 km/t.

per@effektivtlandbrug.dk
Mobil 20 25 10 37

Læs også