Forberedelserne til årets Mælkefestival i fuld gang

Igen i år bliver der afholdt Mælkefestival i Helle Hallen ved Varde. Efter en flot debut sidste år håber arrangørerne på stor – og gerne endnu større - opbakning fra udstillere og besøgende til dette års Mælkefestival

Mælkefestivalen er et nyt kombineret dyrskue/messearrangement, som blev afholdt første gang i efteråret 2016. Her valgte cirka 8.500 at besøge de 110 udstillere på messen. 

Arrangementet afholdes i år lørdag og søndag den 16. & 17. september fra kl. 9.30-16.30 begge dage.

Til Mælkefestivalen kan man opleve alt fra dyr til maskiner på dyrskuepladsen, alt det nyeste inden for bolig, erhverv, sport & fritid, samt en masse spændende foreninger på bolig-, erhvervs-, sports- & fritidsmesserne, smage på de lækreste specialiteter på fødevaremessen, samt deltage i politiske debatter i Speakers corner.

Målet er at skabe nogle spændende dage for både udstillere og besøgende, en festlig ramme, samt sætte fokus på profilering af landbruget, virksomheder, foreninger, erhvervs- & byudvikling, bosætning m.m.

Sidste år blev Mælkefestival holdt over en fredag og lørdag. I år har man valgt at lægge arrangementet hen over weekenden lørdag og søndag. Blandt andet på grund af ønske fra messeudstillerne, der foretrak dette.

- Med flytningen til lørdag/søndag forventer vi omkring 10.000 besøgende fra hele Sydjylland i løbet af de to dage, lyder det fra arrangørerne, der er gået i gang med at afsætte standpladser, m.v.

Læs også