Maskinforretning er blevet MI-forhandler

Traktorgården Give ApS har indgået aftale med Maskinhandler Indkøbsringen, og er blevet MI-forhandler

Søren Kristensen, der ejer Traktorgården Give, opgraderer redskabssiden af sin maskinforretning ved at blive medlem af MI-familien. Som anpartshaver er han nu i stand til at levere hele deres omfattende produktprogram til landbrug, park og have.

Vi glæder os til at tilbyde kunderne både landbrugsredskaber og have/parkmaskinerne fra MI. Det betyder meget for os”.

Søren Kristensen ser også store muligheder i den geografiske nærhed til MI´s store showroom i Vejle.

 - Vi kan lige hoppe i bilen sammen med kunderne og være fremme ved ”vores” showroom på et kvarter. Det giver nogle helt unikke muligheder i rådgivnings- og salgsarbejdet”.

Med MI-programmet føler Søren Kristensen sig godt klædt på til fremtiden. MI´s have/park maskiner og Stiga, som også er en del af produktprogrammet, kan løse alle kundernes store og små opgaver i deres grønne områder. Med traktorerne fra Deutz-Fahr og Zetor er der mulighed for at levere traktorer i enhver udstyrsklasse fra 50 til over 300 hk, og med MI´s landbrugsredskaber er produktprogrammet komplet. Sidst men ikke mindst sælger Traktorgården Give også med succes de blå minilæssere af mærket MultiOne til mange forskellige kundetyper.

Søren Kristensen har bevidst valgt nogle få samarbejdspartnere i form af MI, HCP Danmark og Stiga, men han understreger, at man som altid også kan skaffe redskaber udenfor det primære produktprogram, hvis kunderne ønsker det. Det har firmaet altid gjort for kunderne som en slags ekstra service.

Læs også