Stormøde med fokus på sygdomme og drift

Porcus Svinefagdyrlæger inviterer til Fokus 35 Vital-møde den 13. juni i lokalerne på Dalum Landbrugsskole.

Porcus Svinefagdyrlæger inviterer til endnu et stormøde i forbindelse med »Fokus 35 Vital«-konceptet.


Fokus 35 Vital er gruppen for dem, der vil have fuld fokus på effektiviteten. Det er et koncept, hvor der månedligt laves benchmark imod de andre gruppedeltagere og med fire årlige møder med eksperter fra hele Danmark som indledere.


Stormødet foregår tirsdag den 13. juni fra 12-16 og finder sted på Dalum Landbrugsskole. Her er dagens tema »Sygdomme og drift skal styres«. Det dækker over en række af indlæg om blandt andet urinvejsinfektion der kan give lavere faringsprocent, chlamydiainfektion og ny behandlingsmetode, samt fokus på investering i so-foder og sikring af optimal drift.

Traditioner og nye vaner

Foredragsholder, rådgiver og vanebryder, Torben Wiese, er desuden indbudt til at sætte fokus arbejdsglæden med indlægget »Bryd vanen og vis tænder«.


Traditionen tro, vil der dog også være gennemgang af årets resultater i Fokus 35 Vital og den besætning der har rykket allermest, vil få overrakt »Porcus-prisen 2017«.


Tilmelding til stormødet skal senest ske på torsdag den 8. juni, og mødet er også åbent for besætningsejere eller driftsledere, som endnu ikke er med i Fokus 35 Vital-konceptet. Prisen for deltagelse er da 300 kroner pr. person.


Melder en ny besætning sig til konceptet efter mødet, fratrækkes denne pris

Læs også