Mange drømmer om mere

Hos Nybolig Landbrug efterlyser Berg Risager flere landejendomme til de mange potentielle købere.

Hvert år har Nybolig Landbrug en stand på Roskilde Dyrskue, hvor man – med Berg Ris-ager i spidsen – kan møde ejendomsmæglere, der har fingeren på pulsen.

Det er godt halvanden måned siden, dyrskuet fandt sted, og Berg Risager er løbende i kontakt med en række af de potentielle købere, som gæstede dyrskuestanden i slutningen af maj.

- Det er altid positivt at være på Roskilde Dyrskue, hvor vi kommer i kontakt med utrolig mange, som på den ene eller anden måde ønsker at udvide, forklarer Berg Risager.

50 konkrete emner

I løbet af de tre dage i Roskilde kom omkring 50 konkrete emner på blokken hos Nybolig Landbrug, og Berg Risager påpeger, at de mange henvendelser er et bevis på, at der er rimelig godt gang i markedet.

For at opfylde ønskerne hos de mange potentielle købere, kræver det naturligvis også, at der er noget at købe, og Berg Risager vil meget gerne have endnu flere bedrifter til salg.

- Vi søger både specifikke områder rent geografisk og indenfor forskellige prisklasser og bedrifter, fortæller Berg Risager, der altid sætter pris på at hjælpe med at opfylde kundernes individuelle ønsker.

Vigtige nøgleord

Kompetent rådgivning er derfor vigtige nøgleord for Berg Risager, og mange års erfaring med salg af landbrugsejendomme fornægter sig ikke.

- Det er en stor beslutning at købe og sælge en ejendom, men vi gør det hele en smule lettere med en målrettet rådgivning, pointerer Berg Risager, der også har hjulpet mange gennem et vellykket generationsskifte.

På hjemmesiden nyboliglandbrug.dk eller ved direkte henvendelse til Berg Risager kan man i øvrigt blive oprettet i et køberkartotek og på den måde få besked, når der kommer et nyt landbrug til salg, som matcher de ønsker, man har oplyst.

Læs også