Fyringsrunde i Arla

Arla UK står foran en nedlæggelse af 100 fuldtidsstillinger

En større omstrukturering af Arlas britiske organisation betyder, at en række stillinger nedlægges. Det oplyser Arla Foods.

- Arla UK har i dag et stærkt udgangspunkt at arbejde ud fra og har nu planer om at omstrukturere sin forretning for at gøre den endnu mere effektivt og konkurrencedygtig. Som en konsekvens af dette foreslår Arla UK at nedlægge i omegnen af 100 fuldtidsstillinger, lyder det fra Arla.

Ifølge koncerndirektør for Arlas britiske marked Peter Giørtz-Carlsen har koncernen en ambitiøs plan for næste år, som blandt andet inkluderer yderligere investeringer i Arlas varemærke samt lancering af nye produkter.

- Jeg har fuld forståelse for, at dette kan skabe usikkerhed i en periode for vores kolleger og deres familier. Men de planer, vi annoncerer i dag er nødvendige for at sikre, at Arla fortsat kan være det bedste mejeriselskab i Storbritannien, siger Peter Giørtz-Carlsen i en pressemeddelelse.

Arlas samlede omsætning i Storbritannien var sidste år på 19,2 milliarder kroner, og det samlede antal medarbejdere på den anden side af Nordsøen er omkring 3.800.

Læs også