Gjerskov træt af latterlige randzone-spørgsmål

Det over tre timer lange samråd om randzoner onsdag fik fødevarminister Mette Gjerskov til flere gange at tale med store bogstaver.

Det var en spørgelysten opposition, som onsdag eftermiddag havde sat sig for at grille fødevareminister Mette Gjerskov (S) omkring randzonerne. I næsten tre en halv time måtte ministeren således svare på spørgsmål til et åbent samråd i Folketingets fødevareudvalg.
 
Samrådet bragte dog ikke meget nyt på banen i forhold til de fire tidligere samråd, som ministeren allerede har deltaget i, mens hun har været fødevareminister, og en del af tiden gik med at diskutere ministerens attitude. 
 
- Det virker fuldstændig latterligt at blive stillet tre milliarder fuldstændige åndssvage spørgsmål om ting, som I burde have undersøgt inden i vedtog den (randzoneloven, red.), lød det blandt andet på et tidspunkt fra ministeren i et tilfælde hvor hun atter en gang kritiserede den særdeles spørgelystne opposition for de mange kritiske spørgsmål vedrørende randzoneloven, som de selv har vedtaget i foråret sidste år.

Det var en udmelding, der især forargede den tidligere fødevareminister Hans Chr. Schmidt (V), som begav sig ud i en længere belæring af den nuværende fødevareminister.
 
 Jeg håber, at det her sender et klart signal til befolkningen, hvad det er, som vi er oppe i mod her, lød det blandt andet.
 
 

Læs også