Massey Ferguson kører for velgørenhed

Trods sin unge alder har Masssey Fergusons 7600 serien allerede modtaget flere guldmedaljer og nu har den også et hjerte af guld.

Den 10. juni 2012 begav MF 7624 traktoren sig nemlig ud på en utrolig rejse, hvor den skal tilbagelægge hele 13.000 km gennem 17 lande i Europa med et velgørende formål, nemlig at indsamle donationer til en landbrugsskole i Chad - et af verdens fattigste lande - som hjælper børn, hvis forældre er døde af AIDS.

Traktoren er sponseret af Massey Ferguson, som har udstyret den med det nyeste avancerede AGCOMMAND telemetribaserede maskinstyringssystem, der bruger satellitteknologi til at indsamle traktorens ydeevne og geokortlægningsdata, så man kan følge traktoren i realtid gennem ruten - på hjemmesiderne www.capenorthadventure.com og www.masseyferguson.com samt på Facebook.

Projektet er iværksat af en af de mange passionerede Massey Ferguson kunder, Gianni Brovida, som har personlige kontakter til skolen for de forældreløse i Chad.

Han vil sammen med Leonardo Cavazzi køre den gyldne MF 7600 traktor fra Val Bormida i Italien til Nordkap i Norge – det nordligste punkt på det europæiske fastland – og tilbage igen.

På vej tilbage kørte de to italienere forbi Holbæk Maskin Center.

 

Læs mere i LandbrugØst på tirsdag.

Læs også