Chef på et døgn

STORSKIFT: I løbet af 24 timer gik Ellen Jørgensen fra at være revisor og hustru til enke og indehaver af landbrugsmaskinforretningen AP Jørgensen i Ribe. 

- Det sker jævnligt, at der bliver helt tavst i røret, når en kunde, der har bedt om at tale med direktøren, stilles videre til mig fra omstillingen. Det ender dog altid med, at vi begge griner lidt af situationen, og jeg forstår godt reaktionen. Det er ikke helt almindeligt med kvinder i denne branche, smiler Ellen Jørgensen, der er indehaver af landbrugsmaskinforretningen AP Jørgensen i Ribe.

I denne måned er det ti år siden, at Ellen Jørgensen fra den ene dag til den anden blev øverste ansvarlige for 39 medarbejdere, og hun pointerer da også selv, at hun aldrig havde sat sig i chefstolen, hvis ikke det havde været for virksomhedens øvrige dygtige medarbejdere.

- Det var min mands højeste ønske, at firmaet skulle fortsætte med at eksistere i mange år frem. Jeg lovede ham at gøre, hvad jeg kunne, siger Ellen Jørgensen om sin ankomst til AP Jørgensen i år 2000.

 

Læs også