Strategisk samarbejde

KOLLEGANYT: Før var de konkurrenter. Nu er de kollegaer. Hallund Staldservice og Almas indgår et strategisk samarbejde.

Hallund Staldservice, der varetager salg og service af Mullerup-produkter i Vendsyssel og Himmerland, har indgået en strategisk alliance med Almas, der vil koncentrere sig om kornsiden med maskiner og kornopbevaring. Almas har forretninger i Brønderslev, Aalborg og Hvam ved Aalestrup.

Almas har i de senere år også solgt og serviceret Mullerups produkter. Det overgår nu fuldt ud til Hallund Staldservice. Med i aftalen er Otmann Svendsen, der har været ansat hos Almas i syv år. Hans ansættelse er fremover i Hallund. Otmann Svendsen har arbejdet med Mullerups produkter siden 1972, så det er en erfaren herre, der kommer til Hallund-virksomheden, der ejes af Anne Marie og Anders Christian Larsen.

- Vi har længe søgt efter den helt rigtige sælger. Med denne løsning får vi ham, og samtidig får vi tilført en stor erfaring omkring Mullerups mange produkter, siger Anne Marie Larsen.

Muligheder for alle
Anders Christian Larsen får nu lettere ved at koncentrere sig om værkstedet og reservedelslageret hos Hallund Staldservice.

- Så kan det være, jeg kan komme til at skrue igen. Jeg vil gerne være helt med omkring alle produkter, siger Anders Christian Larsen og tilføjer:

- Og så får vi en ny kollega at henvise til, når vores kunder efterspørger kornopbevaring og maskiner. Før var vi jo nærmest konkurrenter med Almas.

Almas har netop fået import af MFS amerikanersiloer til både Danmark, Norge og Sverige.

- I den forbindelse skærper vi vores profil og er glade for den nye alliance, siger Børge Vestergaard, Almas.

Det strategiske samarbejde indebærer også, at mandskabet fra de to firmaer i spidsbelastningsperioder kan hjælpe hinanden.

- Og det er jo en stor fordel. Folkene fra Almas kender jo Mullerups produkter, og vi kender meget til deres, siger Anders Christian Larsen.

Både Almas og Hallund Staldservice træffes på Agromek. Hallund Staldservice i hal M stand 9756 og Almas i hal B stand 3120.

Læs også