Se opsætning fra seneste traktorstatistik 18. sept.

For anden gang i år kom traktorsalget ned under 100 traktorer i en måned. New Holland klarede sig bedst i september og viste tænder i klassen over 200 hestekræfter.

For traktorsælgerne er vinteren allerede begyndt. For anden gang i år er antallet af nyregistreringer under 100 traktorer. I september måned blev det kun til 98 nyregistreringer, mens der i maj måned var endnu færre, nemlig kun 81 traktorer.

Danmarks mest populære traktor gennem flere år, New Holland, kravler lige så stille opad på listen igen og blev topscorer i september måned. Tilmed er 12 af de 22 nyregistrerede New Holland traktorer fra klassen over 200 hestekræfter. På sin vej tilbage mod fordums styrke indtager New Holland nu en samlet fjerdeplads for de første tre kvartaler i 2009.

John Deere og Case IH forsvarer fortsat henholdsvis første- og andenpladsen i den samlede opgørelse over nyregistreringer med Massey Ferguson på tredjepladsen.

Et symptom på traktorbranchens situation, hvor september måneds samlede salgstal er tæt på en halvering i forhold til samme periode sidste år, illustreres også af, at hele fem mærker slet ikke fik nyregistreret traktorer.

Læs også