Mollerup Mølle med velbesøgt kundemøde

Spændende indlæg og stor spørgelyst, da Mollerup Mølle holdt kundemøde i Sorø, hvor 80 kunder var samlet.

Søofficer og militæranalytiker Anders Puck Nielsen fra Forsvarsakademiet holdt et interessant indlæg om situationen i Ukraine og Rusland. Foto: Mollerup Mølle

Det er efterhånden snart et par år siden, Mollerup Mølle begyndte på Sjælland og Lolland-Falster – via tre »gamle« kendinge fra branchen, Anders Christoffersen, Jens Erik van der Wehle og Claudio Pelsen.

Mollerup Mølle er en familieejet virksomhed med dybe rødder i Jylland. Virksomheden er i dag ejet af fætrene Jakob Pedersen og Holger Pedersen, der er tredje generation af ejere af Mollerup Mølle, som har været i det nord- og midtjyske område siden 1940.

Nu er virksomheden altså så også repræsenteret øst for Storebælt, hvor Mollerup Mølle for nylig holdt et kundemøde for at udbygge kendskabet til firmaet.

- Vi har nu høstet nogle erfaringer – fået handlet korn, raps, såsæd, gødning, plantebeskyttelse og foderblandinger – og vil selvfølgelig gerne udvide forretningen på øerne, fortæller Jakob Pedersen og Holger Pedersen.

Det var lokalerne hos VKST i Sorø, som udgjorde rammerne for kundemødet, hvor der var 80 deltagere og tre spændende indlæg på programmet.

Den store scene lige nu

Første punkt havde titlen »Landbrugets leverandør før, nu og i fremtiden«, og det var hvor en Mollerup Mølle-trio bestående af de to ejere samt Claudio Pelsen gav et indblik i den landsdækkende forretning.

Trioen blev afløst af en duo fra VKST. Jakob F. Kjærsgaard og Ole Schou gav således en aktuel markedsorientering på korn og gødning, der som altid afhænger af situationen rundt omkring i det store udland.

Meget passende holdt søofficer og militæranalytiker Anders Puck Nielsen fra Forsvarsakademiet efterfølgende et interessant indlæg om situationen i Ukraine og Rusland.

Han kom blandt andet ind på, hvad der sker på den store scene lige nu, samt hvorledes korn håndteres fra Ukraine – herunder Tyrkiets rolle omkring eksportkorridoren via Sortehavet.

Undervejs var der mulighed for at stille spørgsmål, og det benyttede mange af de fremmødte sig af, så det blev et meget inspirerende kundemøde, der sluttede med en frokost.

Læs også