Sønderjysk møde om biogas

SBS Kliplev Biogas indbyder landmænd til en snak om mulighederne på et møde mandag i Gråsten.

Der bliver mulighed for at hente aktuel viden om udviklingen på biogas-området, når selskabet SBS Kliplev Biogas nu på mandag den 13. januar kl. 19 indbyder til et informationsmøde på Gråsten Landbrugsskole.

Alle er velkommen, fortæller projektdirektør Lars Byberg fra selskabet, som arbejder med aktuelle planer om byggeri af et biogasanlæg i Kliplev.

Selskabet indgår for tiden leverandøraftaler med landmænd fra området, og på mødet vil en række indlægsholdere fortælle om biogassen og dens muligheder, ligesom Lars Bybjerg fortæller om SBS-aftalerne og betalingen for gylle.

Mød leverandører

To leverandører kommer med indlæg – det er Lorens Peter Jørgensen og Christian Linnet-Rasmussen. Desuden fortæller chefrådgiver Heinrich Lüllau, LandboSyd, om samspillet mellem biogas, landbrug og klima.

Fra Bigadan møder Torben Ravn Petersen, ligesom Nick Hexter, SBS, har et indlæg om selskabets fremtidsmuligheder.

SBS Kliplev Biogas fik sidste år forhandlet leverandøraftalerne på plads med leverandørforeningen, hvis formand, Lorens Peter Jørgensen, understreger, at det er fint med flere anlæg i Sønderjylland, så der er konkurrence på markedet.

l-l

Læs også