Ansvarlighed i fokus: Lokale avlere og producenter indgår samarbejde med kantinevirksomhed

Foto: PR-foto
Producenterne Mejnerts Mølle og Aurion sikrer fremover 100 procent økologisk mel og korn i mere end 40 kantinekøkkener, som Kokkenes Køkken drifter dagligt. Parterne har nemlig indgået et nyt strategisk samarbejder, som har ansvarligheden i fokus.
For Peter Mejnertsen, der er direktør i Mejnerts Mølle, er det både et vigtigt og markant skridt i ansvarlighedens retning.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her