Semler Agro vil tættere på landmændene med lokal kundesupport

Semler Agro kombinerer centralt kundecenter med en lokal model, der sikrer direkte kundesupport ude i butikkerne på hele deres produktportefølje.

Der tages et skridt tættere på kunderne, når Semler Agro satser på mere lokal kundesupport på John Deere, Kramer, Väderstad, Sulky og Bratner, skriver Semler Agro i en pressemeddelelse.

Omstillingen betyder, at selskabet fremover får et centralt placeret Connected Support Center bemandet af fire specialister, der er uddannede i alle selskabets brands.

Specialisterne i supportcenteret hjælper i tilfælde af akutte nedbrud, mens de lokale Semler Agro-afdelinger hjælper kunderne med almindelige serviceopgaver, reparationer, reservedelssalg og andre salgsforespørgsler.

Mindre nedetid

Semler Agros driftsdirektør forklarer, at overgangen til den mere lokale supportmodel først og fremmest er truffet for at skærpe selskabets responstid på kundehenvendelser.

- Med lokal support og over 90 servicebiler rykker vi nu tættere på vores kunder ude i landet. Vores dygtige supportspecialister bliver fremover tilgængelige på daglig basis, og kundernes nedetid bliver markant nedbragt, siger Nicolai Rasmussen, driftsdirektør i Semler Agro.

Ændringen kommer i kølvandet på, at Semler Agro i slutningen af 2023 gennemførte en omfattende kundeundersøgelse, hvor 78 procent svarede, at de foretrak telefonisk kontakt til deres lokale forretning ved behov for maskinservice.

- Det vil vi gerne imødekomme og tilpasser derfor vores supportmodel, så den passer bedst muligt til, hvad vores kunder efterspørger og foretrækker, siger Nicolai Rasmussen.

Kunderelationer

En anden fordel ved den mere lokalt forankrede supportmodel er tættere kunderelationer, forklarer chefen for selskabets sjællandske afdeling.

- Ved at flytte supportansvar og flere ressourcer ud i vores butikker kan vi selvfølgelig bedre imødekomme kundernes behov i realtid og sikre, at vi er der for dem, så snart de har brug for det. Helt generelt skal ændringen også styrke relationen til vores kunder ude i landet, så de kan være sikre på, at de altid får den bedste support, der er, siger Lennarth Engelund, afdelingsleder i Semler Agro på Sjælland.

Ændringen vil gælde for samtlige af Semler Agros afdelinger og er allerede trådt i kraft i de første afdelinger. Resten vil løbende følge efter.

Læs også