Ansat i nyoprettet stilling: Samson forfremmer produktchef

I en nyoprettet stilling har Samson Agro A/S ansat Gabriel Lund som product marketing manager for Samson- og Pichon-produkter.

Samson ønsker at styrke virksomhedens tilstedeværelse gennem et endnu tættere samarbejde med både forhandlere og slutbrugere for at sikre, at virksomhedens produkter fortsat opfylder kundernes høje forventninger og markedsbehov.

Gabriel Lund har allerede et godt kendskab til Samson, da han siden 2019 har været produktchef for Samsons møg- og universalspredere. Derfor har han også et indgående kendskab til produkterne.
I sin nye rolle vil han arbejde tæt sammen med både forhandlere og slutbrugere, ligesom han får ansvaret for at planlægge og udføre en række vigtige aktiviteter, herunder produktlanceringer, konkurrenceanalyser og markedsføringstræning.

- Mit mål er at sikre, at Samson og Pichon produkter fortsætter med at leve op til vores kunders høje forventninger. Ved at intensivere vores nærvær og demonstrationsaktiviteter vil vi styrke forbindelsen mellem fabrik, maskinstationer og landmænd for at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse med vores produkter, siger Gabriel Lund.

Læs også