Trecifret millioninvestering: Ingredienskoncern udvider i Holland
Den danske ingredienskoncern Palsgaard A/S investerer over 134 millioner kroner til en større udvidelse af den hollandske fabrik for at fordoble produktionen af sin plantebaserede fødevareemulgator, PGPR.

Fra venstre: Palsgaard Hollands direktør Joris Dhont, Palsgaards nye adm. direktør Helle Müller Petersen og vicedirektør Kim Bøjstrup satte gang i udvidelsen af PGPR-fabrikken med første spadestik 7. februar. Foto: Palsgaard
Juelsmindebaserede Palsgaard A/S har gjort sig bemærket med sin plantebaserede fødevareemulgator, PGPR (polyglycerol polyricinoleate), som er en co-emulgator, der primært bruges i chokoladeproduktion til at kontrollere flow, reducere viskositet og optimere støbning og omklædning. Det reducerer også fedtindholdet i margarines pålæg og er et yderst effektivt, plantebaseret farvespredende hjælpemiddel, der erstatter benzinbaseret voks i plast.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her