Business 09-10-2023 10:09:21 Nyt fermenteringscenter i Danmark ser dagens lys I starten af oktober blev Danmarks første center for industriel biofermentering, FermHub Zealand, indviet i Kalundborg. Den nye produktionsfacilitet er nu klar til at invitere forskere og iværksættere inden for til forskning og kommerciel udvikling inden for biofermentering af bl.a. fødevarer fra blandt andet restbiomasser fra lokalområdets landbrug. Erhvervsminister Morten Bødskov (S) og Jens Stenbæk, bestyrelsesformand i Andel, indvier FermHub Zealand, Danmarks første center for industriel biofermentering. Foto: Andel Victor Juul Grønbæk victor@effektivtlandbrug.dk Læs mere om Victor Juul Grønbæk Gem Der vil snart være nyt liv at finde i Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev ved Kalundborg og hos Nordic Sugar, efter at FermHub Zealand nu officielt har indviet sit nye biofermenteringscenter. Vil du læse mere? Prøv 30 dage for 30 kr. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Læs også Sydjysk fødevarevirksomhed vil binde fødevarer sammen med fermenteret korn Forskere vil gøre CO2 spiseligt – bogstavelig talt Lolland-Falster tager initiativ til lokal kartoffelsmelsfabrik