Nyt fermenteringscenter i Danmark ser dagens lys
I starten af oktober blev Danmarks første center for industriel biofermentering, FermHub Zealand, indviet i Kalundborg. Den nye produktionsfacilitet er nu klar til at invitere forskere og iværksættere inden for til forskning og kommerciel udvikling inden for biofermentering af bl.a. fødevarer fra blandt andet restbiomasser fra lokalområdets landbrug.

Erhvervsminister Morten Bødskov (S) og Jens Stenbæk, bestyrelsesformand i Andel, indvier FermHub Zealand, Danmarks første center for industriel biofermentering. Foto: Andel
Der vil snart være nyt liv at finde i Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev ved Kalundborg og hos Nordic Sugar, efter at FermHub Zealand nu officielt har indviet sit nye biofermenteringscenter.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 10 uger for kun 10 kroner om ugen.
Prøv os for 10 kr. om ugen
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her