Butikkernes usolgte brød skal ende som nye fødevarer
Det daglige brød, som butikkerne ikke får solgt, skal genopstå som rasp, pasta og andre fødevarer. Det er målet med et nyt projekt, der vil lave en bæredygtig forretning ved at begrænse madspild.
De fleste fortrækker et friskt brød med sprød skorpe og en blød krumme. Derfor ender mange brød i affaldscontaineren, hvis de i løbet af dagen ikke formår at friste forbrugerne. Et nyt projekt, der er støttet af Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDUP) under Landbrugsstyrelsen, vil forlænge brødets levetid, når det ikke bliver solgt til forbrugerne i første omgang.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her