Nestlé vil nu satse på kultiveret kød

Verdens største fødevareproducent, Nestlé, er i øjeblikket i gang med at undersøge de nyeste teknologier for produktion af laboratorieskabt kød – alt sammen med mere miljøvenlige produkter i sigtekornet.

Efterspørgslen på alternativer til de enorme mængder af kødprodukter, der spises hvert år på verdensplan, er med ændrede forbrugertendenser stadigt kraftigt stigende. Det gælder ikke kun plantebaseret kød, men også i høj grad det kultiverede kød skabt i laboratorier.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også

Nyt satellitsystem skal beskytte regnskoven
Landbrugsforskning flytter adresse til Aarhus
Farverig fødevareforskning: Derfor vil forskere nu gøre orange gulerødder lilla
Nye løsninger sætter skub i landbrugets digitalisering
Landbrugets teknologiske fremtid testes af med 5G-forsøg