Kopp Sorø-lærlinge satte flot punktum

Hele ni lærlinge fra Kopp Sorø A/S har været til afsluttende svendeprøve, og det gav ni ny udlærte svende.

Kopp Sorø A/S har haft hele ni lærlinge – fem tømrerlærlinge og fire murerlærlinge – til afsluttende svendeprøve i et hug, og de rekordmange lærlinge leverede varen. Slutfacit blev således ni udlærte svende, og alle ni med rigtig flotte resultater.

De fem tømrerlærlinge var Casper Theil, Magnus Gade, Mathias Overbjerg Jensen, Ole Frieboe Olsen og Thomas Bjælkehøj Hansen, mens de fire på murerholdet var Mads Bindzus Christiansen, Mads Martinsen Wilche, Oliver David Larsen og Per Pedersen.

Hos Kopp Sorø har der gennem lærlingetiden også været stor tilfredshed med arbejdet, og virksomheden meddeler med glæde, at hele seks af de ni fortsætter som svende i Kopp Sorø.

Mathias Overbjerg Jensen, Ole Frieboe Olsen og Casper Theil fortsætter således alle som tømrer i firmaet, der fremover også tæller murertrioen Mads Martinsen Wilche, Oliver David Larsen og Per Pedersen.

Uddannelse på højt niveau

- Det er nogle kvalificerede lærlinge, vi har haft fornøjelsen af, og de bliver hapset lige så hurtigt, som de bliver færdige, oplyser Kopp Sorø.

- En af vores murerlærlinge mangler på billedet, da han allerede startede i nyt job samme dag, og de sidste to er også på vej ud i nyt job, meddeler Kopp Sorø.

Virksomheden påtager sig helt bevidst ansvaret med at uddanne dygtige håndværkere.

- Vi går op i at tilbyde vores lærlinge en uddannelse på et højt fagligt niveau, og da vi er en virksomhed med opgaver indenfor næsten alt, er der gode muligheder for at prøve forskellige områder af, lyder det videre fra Kopp Sorø.

Læs også