For 12. gang afvikles danmarksmesterskaber i grill, der for anden gang i træk foregår på Roskilde Dyrskue.
Der er masser af aktiviteter i løbet af de tre dyrskuedage, hvor der blandt andet er mulighed for at følge med i dysten om danmarksmesterskaberne i grill, som løber af stablen for 12. gang – og for anden gang i træk på Roskilde Dyrskue.
Tilbage i 2019 dannede skuet for første gang rammen om DM i grill, der blev »corona-aflyst« i både 2020 og 2021. Nu er både dyrskuet og DM i grill så tilbage, og parterne håber at kunne gentage succesen for tre år siden.
Til DM i grill kan man glæde sig til at møde grillentusiaster – både amatører og professionelle – fra hele landet, der giver deres bedste bud på alt fra klassisk barbecue til kreative gourmetretter inden for følgende fem kategorier: Fisk, kylling, nakke af svin, spareribs og brisket.
Ved mesterskabet konkurreres der i hold af to til seks personer med en holdkaptajn, det hold, der samlet set opnår flest points i de fem kategorier, sikrer sig titlen som danmarksmestre.