Danmarkspremiere på nyt mindre mobilt hønsehus

Haugaarden lancerer en nyhed i forbindelse med dyrskuet i Aabenraa – et nyt mindre mobilt hønsehus til det mindre hønsehold.

Indehaver af Haugaarden, Flemming Haugaard, vil stå klar med et helt nyudviklet mindre mobilt hønsehus, når det får Danmarkspremiere i Aabenraa. Arkivfoto: John Ankersen Foruden det nye mindre mobile hønsehus til 150 høns, har Haugaarden også sin model 300 med på dyrskuet i Aabenraa.

Der arbejdes på højtryk i disse dage hos Haugaarden i Bolderslev, der er specialist indenfor mobile hønsehuse.

Det Sønderjyske Fællesdyrskue bliver nemlig samtidig anledningen til Danmarkspremiere på virksomhedens helt nye mobile hønsehus – en mindre model til bare 150 høns.

- Vi kommer med et nyt produkt – et mindre hønsehus til 150 høns, forklarer indehaver af Haugaarden, Flemming Haugaard, der tilføjer at det nye hønsehus lanceres i lyset af de nye beskatningsregler for små landejendomme, hvor det nye hønsehus kan oprettes på landbrugsvilkår.

- Så det er grunden til, at vi er gået i gang med det mindre hønsehus, uddyber Flemming Haugaard, der tilføjer, at prisen for det nye mindre hønsehus, målt på hønepladspris, er på samme niveau som de større modeller af mobile hønsehuse, som Haugaarden også producerer til tilbyder.

- Tilbagebetalingstiden er også den samme som for de større mobile hønsehuse, under fire år, tilføjer Flemming Haugaard, der tilføjer at man har to modeller med på dyrskuet i Aabenraa.

Foruden det nye mindre mobile hønsehus til 150 høns, har man også sin kendte model 300 med.

Haugaarden producerer og tilbyder også en endnu større 600-model.

Se mere på www.haugaarden.dk.

Læs også