Viser maskiner frem på skuet

WekoAgro Machinery med afdelinger i Hammel, Bording og Hoven er blandt udstillerne i forbindelse med Det Sønderjyske Fællesdyrskue. Virksomheden har senest flyttet programmet af SIP-græsmaskiner til Hoven i Sydvestjylland.

WekoAgro Machinery er importør og forhandler af SIP græsmaskinerne, der i dag er et kendt mærke i Danmark. Virksomheden er tillige blandt maskinudstillerne i forbindelse med Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa.

Senest har WekoAgro valgt at flytte hele programmet af SIP-græsmaskiner fra Hammel i Østjylland til Hoven i Sydvestjylland, hvorfra man foruden salg af maskiner også tilbyder alt i slid- og reservedele til alle SIP græsmaskiner.

- Fra vores lager i Hoven kan vi sende ud til hele Danmark, lød det fra specialist i SIP-maskiner hos WekoAgro Machinery, Hans Michael Jensen, i forbindelse med flytningen tidligere på året.

Og at valget er faldet på Hoven i Sydvestjylland, er heller ikke nogen tilfældighed.

- Vi ville gerne være tættere på kvægbrugerne og kunderne, som der er rigtig mange af i Sydjylland og Vestjylland, uddybede Hans Michael Jensen.

Hans Michael Jensen oplyser samtidig, at man i WekoAgro er klar til sæsonen, hvor man udadrettet blandt andet også deltager i forbindelse med flere af dyrskuerne landet over.

WekoAgro Machinery har fire afdelinger. Foruden afdelingen i Hoven handler det om to afdelinger i Hammel-området med en afdeling for sprøjte og såteknik, samt en brugt-afdeling. Herudover en afdeling ved Bording med maskiner indenfor kartofler og vanding. Se mere på www.wekoagro.dk.

Læs også