Det Fynske Dyrskue er en traditionsrig begivenhed, som har mere end 140 års kulturarv bag sig. Første gang Det Fynske Dyrskue blev afholdt var i 1882. Dengang var det Patriotisk Selskab og seks landboforeninger, der gik sammen om at afholde dyrskuet. Her blev dyr, kvæg og landbrugsmaskiner flittigt vist frem – næsten, som vi ser det i dag. Dog er der sket mange ting i løbet af de seneste 140 år.
Dyrskuet har siden 1882 haft fokus på landbruget, dyrene og landbrugsmaskinerne. Sidenhen og i takt med landbrugets og samfundets udvikling, er der tilføjet flere nye elementer. I 2023 bliver dyrskuet beriget med en udelivsmesse, som skal være med til at sætte fokus på alt det, naturen også kan bruges til.
Fødevarer blev første gang præsenteret på Det Fynske Dyrskue i 1928, da Kvindernes Madtelt havde sin debut. Madteltet blev hurtigt en succes, og fødevarer har siden kun fået mere og mere plads på dyrskuet.
Ny erhvervsklub skal fra 2023 samle erhvervslivet og virksomheder i landbrugssektoren. Formålet med erhvervsklubben er at give medlemmerne muligheden for at skabe nye relationer og netværk på tværs af brancher og erhverv.
Landbrugsmaskinerne får fra 2023 ny scene på årets dyrskue, nemlig den nye maskinring. Maskinringen vil udelukkende være til fremvisning af landbrugsmaskiner. Man kan som besøgende komme helt tæt på de store maskiner, trække gode erfaringer ud fra maskinudstillerne og blive inspireret og opdateret på ny teknologi og nye tendenser indenfor landbrugsmaskiner.