Mange brede smil på Bregentved

Over 13.000 besøgte årets populære børnedyrskue, Børn & Dyr på Bregentved, der blev en stor succes med mange smil.

Der var rig lejlighed til at børn og dyr kunne hilse på hinanden, og det gav mange smil. Foto: Jesper Hallgren Programmet bød på masser af aktiviteter - både med og uden dyr - i løbet af weekenden. Foto: Jesper Hallgren Det er vigtigt, der både er brændstof på havetraktoren og forsyninger til at slukke tørsten. Foto: Jesper Hallgren Omkring 250 børn havde selv dyr med på skuet, og der var især mange med heste. Foto: Jesper Hallgren I gederingen kunne man flere gange under skuet opleve historien om »De Tre Bukke Bruse«. Foto: Jesper Hallgren  

Fremragende sommervejr og de skønne omgivelser i Piberhusfolden nær Bregentved Gods dannede perfekte rammer for årets store børnedyrskue ved Haslev, Børn & Dyr på Bregentved.

Lidt over 13.000 gæster – omkring 500 mere end i 2022 – indløste i løbet af weekenden billet til det populære børnedyrskue, der har fundet sted i mere end 50 år.

Vanen tro var der en række forskellige aktiviteter på det populære børnedyrskue, der angiveligt er landets hyggeligste dyrskue for hele familien – ganske passende var det således også med et program med noget for enhver smag og alder.

Der var underholdende indslag for store og små, sjove forlystelser i tivoli-området og mulighed for at gøre en god handel hos udstillere og kræmmere på skuet, hvor det dog naturligvis var børn og dyr, der var i centrum.

Omkring 250 børn havde selv dyr med, og til stor glæde for de mange børnefamilier på skuet kunne alle komme helt tæt på dyrene, og det benyttede utallige børn sig også af. Det frembragte mange smil blandt både børn – og forældre.

Det traditionsrige børnedyrskue har også skabt en tradition i LandbrugØst, så vanen tro bringes her lidt stemningsbilleder fra skuet

Læs også