Kæmpe applaus til live-streaming-producenter

Solveig og Jens Kristian Nørmark, som livestreamer fra deres slagtefjerkræstald, blev hædret ved L&F Fjerkræs årsmøde i Vingsted torsdag.

Noget af det, som lå Landbrug & Fødevarer Fjerkræs formand Martin Hjort Jensen stærkt på sinde under sin beretning i Vingsted var fjerkræbranchens forhold til omverdenen, og han nævnte både Åbent Landbrug, Madens Folkemøde og alt andet, der i det hele taget er med til at aflive myter om fjerkræerhvervet.

- Det giver simpelthen mening med åbenhed og dialog. For vi har ikke noget at skjule, sagde han, inden han i slutningen af sin beretning bad Solveig og Jens Kristian Nørmark om at komme op på scenen.

Stor tak

Solveig og Jens Kristian Nørmark er siden tirsdag tid blevet landskendt for at sende live fra deres fjerkræstald.

- Det fortjener I en stor tak for, sagde Martin Hjort Jensen, der overrakte en buket blomster og opfordrede til en stor applaus, som han ikke behøvede at sige flere gange, da klapsalverne næsten ikke ville nogen ende tage.

- Jeg er sikker på, at der er flere her, der tænker »godt det ikke er os«, sagde formanden, men tak for det, for som I selv siger: »Vi passer jo bare vores kyllinger, mens Danmark kigger med«.

- Men som du siger, Solveig: »Jeg gør jo bare, som jeg plejer«

- Og jeg har set her til morgen, at der er flere, der holder øje med jer, og de har set, at I har været ude at passe jeres dyr, som I jo naturligvis gør, lød det fra Martin Hjort Jensen, inden Solveig og Jens Kristian Nørmark igen forlod scenen.

Læs også