Ny EU-rapport spår stigende efterspørgsel på fjerkræ-kød

Frem mod 2030 kan man forvente stabil stigning på efterspørgslen efter fjerkræ i EU. Dansk fjerkræ-formand deler optimismen for de kommende år.

Frem mod 2030 vil forbrugerne i EU-landene i stigende omfang sætte tænderne i fjerkræ-kød frem for svinekød og oksekød.

Sådan lyder det i en ny rapport fra EU-Kommissionen, hvor der bliver set frem mod 2030, når det kommer til udviklingen i efterspørgsel og forbrug af kød. Samlet set lyder det i rapporten, at europæerne i 2030 vil spise en anelse mindre kød end i dag, men når det kommer til fjerkræk&o

Vil du læse mere?

Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.

Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.

Men du kan prøve et digitalt abonnement i 10 uger for 10 kroner om ugen.

Læs også