bannerPos

Zink kunne udfases med ny proteinkilde i smågrisefoderet

- Vi noterer ned, hvis der er nogen der dør af diarré, lyder det fra Jørgen Skou Hansen, der trods fravænning uden zink præsterer en dødelighed i klimastalden på blot 1-1,5 procent. Fotos: Avlscenter Trekanten

AF: CAMILLA BØNLØKKE

FAGJOURNALIST
11-05-2019 14:13
Lav dødelighed og fravænning uden medicinsk zink blev muligt hos Avlscenter Trekanten I/S efter udskiftning af proteinkilden til smågrisene.

- Når det kommer til foder, så spiller omkostningen en mindre rolle i forhold til at sikre, at vi producere stærke, sunde og en ensartet kvalitet af avlsdyr.

Ordene kommer fra Jørgen Skou Hansen, der sammen med sin far, Kai Skou og søster, Louise Skou, ejer og driver Avlscenter Trekanten I/S beliggende ved Fredericia.

Her handler det først og fremmest om at sikre, at alle forhold medvirker til, at det er dyr af ensartet høj kvalitet, der

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Nye MF-traktorer

Massey Ferguson har netop lanceret tre nye traktorer i 4700 M-serien, der spænder fra 82 til 100 hk og leveres med Dyna-2-transmission med standard-Powershuttle.

Kvæg-program med inspiration fra fitness

Syddansk Kvæg har sammen med landbrugsrådgivere fra SLF og LRS skabt et træningsforløb, der ifølge dem øger indtjening og overblik i kvægstalden. Ideen til Cash Cow blev skabt efter et fitnesscenter-forløb.

Ny marketing-manager og ny distriktschef hos Case IH

Efter lidt omrokeringer hos Case IH er der nu styr på holdet, som har ansvar for Norden & Baltikum.

Goodvalleys indtjening tager syvmileskridt

Goodvalley, der driver svineproduktion på 34 farme i Polen, Ukraine og Rusland, fik et kæmpe løft i omsætning og indtjening i første kvartal.

- Der er mange ting, man skulle have gjort om set i bakspejlet

Den unge, ekspansive landmand Morten Svendsen er gået konkurs med sin blandede kvæg- og svinebedrift og 1.500 hektar delvist forpagtet planteavl. Et tørt 2018 og lave svinepriser var med til at gøre udslaget, fortæller han til Effektivt Landbrug.
Side 1 af 1851 (37001 artikler)Prev1234567184918501851Next