Nye udstillere strømmer til Maskiner under Broen 2020

Antallet af udstillere på Maskiner under Broen eksploderede fra 68 ved første udstilling i 2016 til hele 108 i 2018, og alt tyder på, at fremgangen fortsætter til næste udgave af den store maskinudstilling i Middelfart den 26. og 27. august 2020, lyder det fra arrangøren, Maskinleverandørerne – Park, Vej & Anlæg.

66 vidt forskellige producenter og leverandører til maskinbranchen har købt en stand, hvilket er flere end på samme tidspunkt før sidste udstilling. Og samtidig er mere end 12 procent af standene købt af firmaer, som ikke har udstillet på Maskiner under Broen før.

Det er dog en ganske naturlig udvikling, påpeger Niels Kirkegaard, formanden fra den arrangerende forening, for branchen skal først få øjnene op for, at der findes en stor, professionel udstilling.

En af de nye udstillere er Tom Pedersen, indehaver af firmaet Aqua-Cleaner. Han ser især frem til at vise det enkle og driftssikre Green Heat-anlæg frem, der både kan bruges til effektiv, pesticidfri ukrudtsbekæmpelse men desuden fungerer fint til almindelig vanding i parker, pladser og grønne anlæg.

Også BPK Maskiner er debutant på Maskiner under Broen, og her fortæller indehaver Bruno Pallesen, at det blandt andet bliver det støjsvage vintermateriel fra Arctic Machine og diverse maskinløsninger til pesticidfri ukrudtsbekæmpelse, man vil kunne opleve på standen.

Den næste messe holdes ved Middelfart i august.

Læs også