bannerPos

Nye udstillere strømmer til Maskiner under Broen 2020

29-11-2019 06:32

Antallet af udstillere på Maskiner under Broen eksploderede fra 68 ved første udstilling i 2016 til hele 108 i 2018, og alt tyder på, at fremgangen fortsætter til næste udgave af den store maskinudstilling i Middelfart den 26. og 27. august 2020, lyder det fra arrangøren, Maskinleverandørerne – Park, Vej & Anlæg.

66 vidt forskellige producenter og leverandører til maskinbranchen har købt en stand, hvilket er flere end på samme tidspunkt før sidste udstilling. Og samtidig er mere end 12 procent af standene købt af firmaer, som ikke har udstillet på Maskiner under Broen før.

Det er dog en ganske naturlig udvikling, påpeger Niels Kirkegaard, formanden fra den arrangerende forening, for branchen skal først få øjnene op for, at der findes en stor, professionel udstilling.

En af de nye udstillere er Tom Pedersen, indehaver af firmaet Aqua-Cleaner. Han ser især frem til at vise det enkle og driftssikre Green Heat-anlæg frem, der både kan bruges til effektiv, pesticidfri ukrudtsbekæmpelse men desuden fungerer fint til almindelig vanding i parker, pladser og grønne anlæg.

Også BPK Maskiner er debutant på Maskiner under Broen, og her fortæller indehaver Bruno Pallesen, at det blandt andet bliver det støjsvage vintermateriel fra Arctic Machine og diverse maskinløsninger til pesticidfri ukrudtsbekæmpelse, man vil kunne opleve på standen.

Den næste messe holdes ved Middelfart i august.

Få en plan B for generationsskiftet

Et generationsskifte involverer ofte mange familiemedlemmer, og det er ikke altid, at forventningerne er stemt helt af. Her kan et strategiforløb være løsningen, så der ligger en klar plan A for generationsskiftet – og gerne en plan B også, lyder det fra rådgivningschef.

Kameraovervågning af stalde i rivende udvikling

Jysk IT har specialiseret sig indenfor kameraovervågning af stalde. Både teknologi og efterspørgsel er i rivende udvikling – også inden for andre brancher end landbruget.

Hold fast i variable lån

Den danske rente kan sandsynligvis ryge endnu længere ned, så man skal holde fast i variable lån, lyder det fra Hans Fink, cheføkonom i Velas (tidligere LMO og Centrovice) og AgroMarkets.

Sætter fokus på malkeren

Med sin Parlour Performance Analyzer sætter SAC tal på, hvad der foregår i malkegraven. Det er blevet taget godt imod på bedrifterne både i Danmark og udlandet.

Vi elsker stadig sovs og kartofler

Selv om de seneste år har budt på et utal af forskellige madtrends, er der ikke ændret ret meget i danskernes madvaner, viser en ny undersøgelse fra Arla.

Parlamentarikere vil have indført bindende naturmål

Et flertal i Europa-Parlamentet har torsdag vedtaget, at EU bør gå foran og sikre, at 30 procent af EU’s territorium består af naturområder inden 2030. Forkert vej at gå, mener Venstres Asger Christensen.

Gør afgrøderne mere robuste med bio-stimulanter

- Planterne kan i nær fremtid stimuleres på en naturlig måde til at tiltrække mikroorganismer omkring deres rødder og blade, der gør planterne sunde og stærke, lød det på denne uges Plantekongres i Herning.

Nyt bæredygtigt foderprotein

På NutriFair offentliggjorde Danish Agro og proteinvirksomheden Unibio et nyt samarbejde omkring et bæredygtigt proteinprodukt, der måske kan blive et alternativ til eksisterende proteinkilder i dansk foderproduktion.
Side 1 af 1746 (34909 artikler)Prev1234567174417451746Next