bannerPos

Fodringskonsulent: - Ensileringsmidler til majs giver bedre resultater

Majshøsten tegner til at blive god og er så småt gået i gang. Hvis man endnu ikke har taget en beslutning om ensileringsmiddel, opfordrer DLG’s ensileringsekspert, Dorte Bossen, til, at man får gjort det nu.

Redaktionen

17-09-2019 07:52
Med ensileringsmidler er det nemt at optimere ensileringsforløbet, så man ikke bare høster mange tons grønmasse, men også får grønmassen konserveret så godt som muligt. Er der ikke allerede truffet beslutning om ensileringsmiddel, så er det på høje tid, lyder opfordringen fra Dorte Bossen, som blandt andet er DLG’s ensileringsekspert.

Stort set alle maskinstationer har finsnittere, som kan dosere ensileringsmiddel. Det vigtige er at få en aftale på plads om, hvordan opblanding og tilsætning af et ensileringsmiddel skal foregå praksis.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Debatten på svinekongressen er uskøn

Der er for meget negativitet i debatten på svinekongressen. Tag nu ja-hatten på, lød opfordringen fra svineproducenten Jonas Würtz under debatten.

Harsk kritik regnede over formand på grund af tabt millionretssag

Formand Erik Larsen for Seges Svineproduktion fik hårde ord med på vejen fra henholdsvis formanden og næstformanden fra Danske Svineproducenter. Blandt andet på grund af hele balladen om DanBred og Danish Genetics samt den tabte retssag mod Ulrik Lundgaard fra Solvang Svineavl, som blev tilkendt syv millioner kroner.

Henrik Biilmann ny direktør i VikingGenetics

Nordisk kvægavlsforening, VikingGenetics, har udnævnt den hidtidige direktør for Friland A/S, Henrik Biilman, som administrerende direktør fra 1. februar 2020.

33 blev tilbageholdt i protester mod naturgenopretningsprojekt

Søndag forsøgte demonstranter i Lille Vildmose at blokere for Aalborg Kommunes arbejde i forbindelse med et naturgenopretningsprojekt.

Dansk svineproduktion med i front på effektivitet

Danmark fravænner tre grise mere per årsso end nærmeste konkurrent. Samtidig har dansk svineproduktion EU’s laveste produktionsomkostninger pr. kilo svinekød, viser ny rapport.
Side 1 af 1667 (33322 artikler)Prev1234567166516661667Next