Produkt reducerer den bakterielle proteinnedbrydning i vommen

Der er lige nu et enormt fokus på non GM-fodring og maksimalt 17 procent råprotein. DLG præsenterer her et bud på, hvordan det med tilsætningsstoffet ProtiSpar kan løses.

DLG-tilsætningsstoffet ProtiSpar reducerer den bakterielle proteinnedbrydning i vommen, og mængden af aminosyrer til tarmen øges. Det giver mulighed for at spare på proteintildelingen, svarende til 0,5 kg sojaskrå pr. ko pr. dag uden ydelsesnedgang, skriver virksomheden.

Vil du læse mere?

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Prøv 30 dage for 30 kroner

Allerede abonnent?

Læs også

Nyt projekt med laboratorie-mælk
Fokus på unges ulykker med kvæg
Fodring med frisk græs øger kvaliteten af hjemmedyrket protein
Et bæredygtigt perspektiv: Koen kan være mere end blot en klimasynder
Staldindretning i ko og kalv-systemer
Arla: Anderledes ko-springe-dag