Management og produktionsøkonomi for krydsningskvier til rødt kød
Et webinar gjorde tilhørende klogere på management og økonomien i en produktion med krydsningskvier til rødt oksekød.

Der er flere muligheder, hvis man vil producere krydsningskvier til slagt. På et webinar blev de tilhørende klogere på, hvordan man kan gøre, og hvad man kan forvente i forhold til kviernes præstation og økonomi. Arkivfoto
Danish Crown har præsenteret et nyt koncept, Premium Kvier, hvor de ønsker at lave kvier til rødt oksekød. De forestiller sig, at produktionen af krydsningskalve i højere grad splittes op, så tyrekalvene leveres til Dansk Kalv og kviekalvene til konceptet Premium Kvier.
På et Seges-webinar gjorde Per Spleth fra Seges Husdyrinnovation lytterne klogere på pasningen af disse kvier og økonomien heri.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her