Management og produktionsøkonomi for krydsningskvier til rødt kød

Et webinar gjorde tilhørende klogere på management og økonomien i en produktion med krydsningskvier til rødt oksekød.

Danish Crown har præsenteret et nyt koncept, Premium Kvier, hvor de ønsker at lave kvier til rødt oksekød. De forestiller sig, at produktionen af krydsningskalve i højere grad splittes op, så tyrekalvene leveres til Dansk Kalv og kviekalvene til konceptet Premium Kvier.

På et Seges-webinar gjorde Per Spleth fra Seges Husdyrinnovation lytterne klogere på pasningen af disse kvier og økonomien heri.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også

Gode råd til køernes fodring i varmen
Tre hjerter på Arlas økomælk
Grønrug skal afgræsses tæt
Dobbelt så meget græs
Samling på skårene
Bilen pakket med midler til mælkeproducenter