Robothjælp til gylle og foder i kvægstalden

Virksomheden Farm Montage ved Ribe er importør og forhandler af de hollandske JOZ-maskiner, der har fundet vej til mange danske kvægstalde. Seneste skud på stammen er en ny robot-gylleopsamler, Barn-E, samt en ny forbedret version 2.0 version af foderskubberen MOOV.

Den nye Barn-E robot-gylleopsamler til kvægstalde fra hollandske JOZ, er en nyhed fra Farm Montage, der præsenteres i år. Modellen findes i denne store model med 183 cm bredde samt en mindre model med 135 cm bredde. Foto: John Ankersen Barn-E åbnes let til den mekaniske del og tanken. Her finder man også det grønne tastatur til venstre på panelet med display, hvor der kan indtastes, aflæses og indstilles. Foto: John Ankersen

Hos Farm Montage ApS ved Ribe har indehaver Jens Frøsig set frem til at kunne præsentere flere nyheder til kvægfolket her i 2022.

Virksomheden importerer og forhandler hollandske JOZ, der blandt andet tilbyder selvkørende robotter til kvægstalde, der som »robotassistenter« hjælper til og løser flere opgaver i kvægstalden.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også