Danish Crown: Fornuftig balance i markedet

Der er udsigt til uforandrede noteringer for okse- og kalvekød i næste uge, melder Danish Crown Beef.

Der er en fin balance både i markedet for okse- og kalvekød og i salget fra Holsted, hvor der findes fornuftige løsninger på langt de fleste udskæringer. Det danske marked har dog sænket aktiviteten en smule grundet vinterferie i uge 7 og 8, lyder det fra Danish Crown Beef, der i næste uger fastholder noteringerne.

- Det har været klassisk vinterferie på det danske marked, hvor der helt naturligt er mere stille. Dog har vi i den kommende periode en række kampagner med vores danske samarbejdspartnere i detailhandlen, hvilket giver en god bund, mens vi venter på varmen, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown.

Kødets dag i Grækenland

Aktiviteten på de europæiske eksportmarkeder er fortsat fornuftig, hvor Grækenland forventes at øge aktiviteten frem mod den kommende fasteperiode.

- Grækerne fejrer Tsiknopempti den 7. marts, hvilket bedst kan beskrives som kødets dag. Her spises der store mængder kød, inden fasten sætter ind, så vi forventer en god aktivitet på det græske marked op til Tsiknopempti, og derefter vil det falde i niveau, siger Henning Sønnichsen.

Læs også