bannerPos

Fokus på goldkøer og nykælvere

Produktkonsulent Ann Zaar Christensen er DLG Nordjyllands ekspert i de tre foderprodukter X-Zelit, Easy X-Plus og Easy Boost. En af dem, der har prøvet produkterne ved sine køer, er mælkeproducenten Thomas Møller fra Thy. Fotos: Tenna Bang

AF: TENNA BANG

REDAKTØR, LANDBRUGNORD
01-05-2019 10:07
DLG Nordjylland har valgt at sætte endnu større fokus på goldkøer og nykælvere. Derfor har de gjort produktkonsulent Ann Zaar Christensen til ekspert indenfor virksomhedens tre produkter X-Zelit, Easy X-Plus og Easy Boost.

Hun har været med i kostalden, siden fingerspidserne lige akkurat kunne nå vakuumrørene. Det var hendes opgave at fodre kalve, når hun kom hjem fra skole – ikke fordi hun skulle, men fordi hun ikke kunne lade være.

I dag er Ann Zaar Christensen 30 år gammel, Agro Business Manager og produktkonsulent ved DLG Nordjylland.

- Dengang hjemme ved mine forældre blev det naturligt for mig, når jeg fodrede kalve, også at have et &os

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Forlængelse af køresilo gav maksimalt straksfradrag

Landsskatteretten mente, at en forlængelse af to køresiloer var en bygningsbestanddel til stalden. Derfor kunne landmanden trække hele udgiften til forlængelsen fra som straksfradrag, skriver Seges på Landbrugsinfo.dk.

Svinenoteringen falder igen

Danish Crowns notering for slagtesvin falder igen. Noteringen for uge 23 står på 11,40 kroner, og dermed falder noteringen med 30 øre.

igus åbner digital innovations messen 2020

Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

Opfrisk kursus i sprøjtebevis hurtigst muligt

Miljøstyrelsen har på grund af corona-krisen givet dispensation for de sprøjtecertifikater, der er udløbet efter 1. september 2019. Men dispensationen løber kun frem til den 31. december, så man bør hurtigst muligt få opdateret sit bevis, siger rådgiver.

Ny skadevolder får økologer til at så vårhvede i november

Bygfluens larve har de seneste år taget 30 procent af udbyttet i vårhvede. Derfor eksperimenterer økologer nu med at så vårhveden i november, hvilket ser ud til at give flere fordele i økologisk planteavl.

FirstFarms starter 2020 med millionoverskud

Landbrugskoncernen FirstFarms, der driver landbrug i Østeuropa, kom ud af første kvartal 2020 med et overskud før skat på 6,9 millioner kroner. Koncernen fastholder sine forventninger til hele året på trods af de usikre markedsvilkår.
Side 1 af 1848 (36948 artikler)Prev1234567184618471848Next