bannerPos

Fokus på goldkøer og nykælvere

Produktkonsulent Ann Zaar Christensen er DLG Nordjyllands ekspert i de tre foderprodukter X-Zelit, Easy X-Plus og Easy Boost. En af dem, der har prøvet produkterne ved sine køer, er mælkeproducenten Thomas Møller fra Thy. Fotos: Tenna Bang

Tenna Bang

Journalist
01-05-2019 10:07
DLG Nordjylland har valgt at sætte endnu større fokus på goldkøer og nykælvere. Derfor har de gjort produktkonsulent Ann Zaar Christensen til ekspert indenfor virksomhedens tre produkter X-Zelit, Easy X-Plus og Easy Boost.

Hun har været med i kostalden, siden fingerspidserne lige akkurat kunne nå vakuumrørene. Det var hendes opgave at fodre kalve, når hun kom hjem fra skole – ikke fordi hun skulle, men fordi hun ikke kunne lade være.

Vil du læse det hele?

Få 14 dages gratis digital adgang, uden binding

Indtast din e-mail og få tilsendt en adgangskode med det samme

Opret gratis abonnement

Leverer individuelle løsninger til hver landmand

Kør med maskinerne året rundt, men betal leasingydelserne i oktober, november og december, når likviditeten på bedriften har det bedst, lyder et tilbud.

Sen sprøjtning i vårsæd til forebyggelse af aks- og strånedknækning

Det anbefales kun at vækstregulere vårsæd, hvis der er en meget frodig vækst. Svampesprøjtning har også effekt mod aks- og strånedknækning.

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.
Side 1 af 1542 (30839 artikler)Prev1234567154015411542Next