bannerPos

Grovfoderekskursion i små drivhuse

I stalden fungerede de hvide kitler og plastikstøvler som smittebeskyttelse, og under den bagende sol forvandlede de sig til små drivhuse for årets deltagere ved Grovfoderekskursionen. Fotos: Tenna Bang

Tenna Bang

Journalist
13-06-2018 15:38
Bagende sol og smittebeskyttelsesdragter, som forvandlede sig til drivhuse under den bagende sol på Nr. Haugaard ved Hjørring i Vendsyssel, var en accepteret nødvendighed på årets Grovfoderekskursion.

Plastik-overtræksstøvler, som skiftede fra at være klare og gennemsigtige, til at blive duggede og senere med kondensperler indvendigt, var, hvad årets Grovfoderekskursions deltageres fødder måtte tåle ved gårsdagens fagdag for mælkeproducenter.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. og læs det hele

Interesse for ny uddannelse til produktionsleder

Der er god interesse for den nye uddannelse ”Produktionsleder+” som Grindsted Landbrugsskole udbyder i samarbejde med Sagro.

Lille israelsk foderblander med stor kapacitet

Israelske RMH er klar med en ny selvkørende foderblander, der trods sine beskedne 14 kubikmeter kan læsse, blande og udfodre 56 kubikmeter i timen.

Næstformand i L&F inviterer kontroversiel veganer ind i sin svinestald

Manden bag flere ulovlige indtrængninger i svinestalde, Henrik Vindfeldt, stifter af Veganerpartiet, er blevet inviteret på besøg i stalden hjemme hos Landbrug & Fødevarers næstformand, Asger Krogsgaard.

Afgørelse om sprøjteforbud i Beder skal en tur i retten

Landbrug & Fødevarer har som ventet taget næste skridt i sagen om Aarhus Kommunes sprøjteforbud i Beder. Organisationen indbringer nu Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse, der stadfæstede forbuddet, for retten.

Maskinhandler: - Det er købers marked

Hos Kragmann A/S kan man lige nu finansiere sit maskinkøb til en negativ rente på 0,48 procent p.a. Ifølge maskinhandleren er markedet også på andre parametre attraktivt lige nu, hvis man skal have maskinparken opdateret.
Side 1 af 1568 (31357 artikler)Prev1234567156615671568Next