bannerPos

Spinekspert: Kvægfolk er oplagte mål for fake news og shitstorme

- Man skal vælge sine kampe med omhu. Nogle gange er det klogere bare at lade en sag ligge, siger filosofiprofessor Vincent Hendriks om shitstorme og fake news.

AF: FLEMMING ERHARD

JOURNALIST
27-02-2018 15:36
Kvægfolk er lette ofre for dårlig og uretfærdig kritik, fordi omverden i forvejen har let ved at stemple dem som skurke.

- I kvægfolk er et oplagt offer for fake news. I står ikke til at få mindre ballade i fremtiden. I står til at få mere ballade.Det varslede filosofiprofessor ved CBS, Vincent Hendriks, over for et par hundrede tilhører under en foredrag på tirsdagens kvægmesse i Herning.Han forklarede blandt andet kvægfolkenes offerrolle med, at deres erhverv ikke har neutral, politisk karakter, men er omgærdet af stærke følelser blandt den øvrige befolkning.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Nye MF-traktorer

Massey Ferguson har netop lanceret tre nye traktorer i 4700 M-serien, der spænder fra 82 til 100 hk og leveres med Dyna-2-transmission med standard-Powershuttle.

Kvæg-program med inspiration fra fitness

Syddansk Kvæg har sammen med landbrugsrådgivere fra SLF og LRS skabt et træningsforløb, der ifølge dem øger indtjening og overblik i kvægstalden. Ideen til Cash Cow blev skabt efter et fitnesscenter-forløb.

Ny marketing-manager og ny distriktschef hos Case IH

Efter lidt omrokeringer hos Case IH er der nu styr på holdet, som har ansvar for Norden & Baltikum.

Goodvalleys indtjening tager syvmileskridt

Goodvalley, der driver svineproduktion på 34 farme i Polen, Ukraine og Rusland, fik et kæmpe løft i omsætning og indtjening i første kvartal.

- Der er mange ting, man skulle have gjort om set i bakspejlet

Den unge, ekspansive landmand Morten Svendsen er gået konkurs med sin blandede kvæg- og svinebedrift og 1.500 hektar delvist forpagtet planteavl. Et tørt 2018 og lave svinepriser var med til at gøre udslaget, fortæller han til Effektivt Landbrug.
Side 1 af 1851 (37001 artikler)Prev1234567184918501851Next